15 Şubat 2011 Salı

NBA Tarihinin En Unutulmaz 65 Atışı

Kaan Kural'ın twitter'da yayınlamasıyla gördüğüm ve sizinle paylaşmak amacıyla koşarak bloggera girmemi gerektirecek kadar güzel bir şey.Hoopsism.com NBA Tarihinin en unutulmaz atışlarını bir basketbol sahası resminde toplamış.Noktalara tıkladığınızda ise anında videosu üst taraftaki pencerede yayınlanmaya başlıyor.

Cidden güzel çalışma olmuş.

Buradan alalım.

4 yorum:

  1. konyali portlandlilarla bir alakaniz var mi takip etmek disinda?

    yazdiginiz, paylastiginiz seyler hep ayni da :)

    YanıtlaSil
  2. herhangi bir alakamız yok.tabiki birkaç tane yazımız benzer olabilir sonuçta ele aldığımız konular aynı.ben konyalı portlandlılarda ibrahim üzülmez yazısı filan göremedim ya da onların yazdığı günün programları filan bizim sitemizde yok.onlar yazdı diye biz carmelo anthony takas dedikodularını yazmayalım mı?

    YanıtlaSil
  3. Yok kotu birsey demedim zaten rahat ol :)

    Herkes herseyi yazabilir ona bir lafim yok, ikinizide takip ediyorum, orada gordum bu Unutulmaz atis yazısını ve aynı zamanda sizde..
    Onlarin paylastigi 1-2 dk lik NBA videolarini da sizde gormustum.

    Demek istedigim postlar bunlar, ve seninde bunlari kastettigimi anlamana ragmen İbrahim ve gunun programına cıkarım yaptıgını dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  4. yazıyı ben yazmadım diğer yazar arkadaşım yazdı.belki ordan almıştır birşey diyemem.ben daha önce de birkaç resmi oradan görüp oranın adını vererk yazdım zaten.ama biz girdikten sonra onlarda girdiği oldu keza bizde onlardan sonra girdik.sadece hep aynı demek farklı bazı yazılarınız benzer demek farklı eminim sen de bunu anlamışsındır.ben buna göre yaptım yorumumu.sonuçta nba de olan olayları yazıyor onlar daha detaylı ve kapsamlı yazıyorlar güzel de yazıyorlar bizde genel olarak ele alıyoruz diğer konularla birlikte.

    YanıtlaSil