19 Şubat 2011 Cumartesi

Çaylaklar Yine Kazandı



Dün gece itibariyel 2011 Nba All-Star'ı resmen başlamış oldu artık.Gecenin önemli organizasyonunda Çaylaklar Sophomore'ları 148-140  yenerek üst üste 2.kez galip geldiler.Pek maç gibi değildi tahmin edeceğiniz gibi.Gevşek bir maçtı Çaylaklar biraz daha konsantreydi onlar kazandılar.Ben de zaten maç öncesi onları daha avantajlı görüyordum.

Maça gelecek olursak Evans'ın olmaması dezavantajdı Sophomore'lar için.Çaylaklar ilk devreden itibaren skorda üstünlüğü ele aldılar.John Wall muhteşem bir oyun kuruculuk performansı gösterdi.Baştan itibaren tüm takımını bu maç için fazla olan bir düzende tuttu.Cousins te son günlerdeki başarılı performansını bu maça da yansıttı ve Çaylaklar'ın skor yükünü çekti.Sophomore'lar da ise geçen sene Çaylak olarak aldıkları galibiyette başrol oynayan Dejuan Blair bu maçta da çok başarılı oynadı.Kadroya son anda dahil edilen James Harden'sa Tom Chambersvari bir performansla çok etkili bir oyun ortaya koydu.

Çaylaklar skor üstünlüğünü çok yoğun bir hafta sonu geçirecek olan süper çaylak Blake Griffin'in kısıtlı süre almasına rağmen bırakmadılar.Çaylaklarda Wes Johsnon ve Gary Neal da skora katkı yaparken Sophomore'larda daha dengeli bir dağılım vardı.2. yarının sonlarına doğru Sophomore'lar öne geçse de John Wall önderliğinde Çaylaklar tekrar öne geçti.Kolejden de takım arkadaşı olan Wall ve Cousins takımı sırtladı ve Çaylaklar 148-140 galip gelerek üst üste 2.kez kazanmış oldu.

Maçın Mvp'si 22 asistle bu alanda Çaylaklar maçının rekorunu kıran ve 12 sayı atan Washington'dan John Wall oldu.Cousins 33 sayı 14 ribaunt,Wes Johnson 25 sayı,Gary Neal da 20 sayı attı.Sadece 14 dakika süre alan Blake Griffin 14 sayı attı..

Sophomore'larda Dejuan Blair 28 sayı 15 ribaunt,James Harden 30 sayı,Wesley Matthews 14 sayı 4 ribaunt 6 asist,Serge Ibaka 14 sayı 5 ribaunt,Derozan da 14 sayı 3 ribaunt 4 asistle oynadı.

Maçın en güzel hareketiyse tartışmasız John Wall'la Blake Griffin'in müthiş aley-oop'uydu.John Wall'ın pasıyla Blake Griffin topu yakalayıp ters smaçla bitirdi.Buraya kadar herşey normal gibi en azından Blake Griffin olduğu için normal.Ama Walla pası üçlük çizgisinin gerisinden sektirerek Stephen Curry'nin üstünden Blake Griffin'e verince bütün salon ayağa fırladı.Müthiş bir aley-oop'tu gerçekten.Buyrun efendim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder