3 Şubat 2011 Perşembe

Gary Neville Futbolu Bıraktı



Manchester United'ın yıllardır değişmez oyuncusu Gary Neville'i bilmeyen yoktur heralde.İstikrarın sembolü haline gelmiş isimlerden biriydi.Manchester'la çokça başarıya imza attı ve Gary Neville seneler süren kariyerini noktalama kararı aldı malesef.

Gary Neville bu kararını ise "Her zaman gerçek bir Manchester United taraftarı olacağım. Bu takımda birçok yıldız futbolcuyla oynadım. Artık yeni tecrübelere bakacağım" şeklinde yorumladı. Neville, Sir Alex Ferguson'a da teşekkürlerini iletti. Ferguson ise Neville'ın vedasını "Gary en iyi İngiliz sağ bekti. Gençlere örnek olacak bir futbolcuydu" diye yorumladı.Ferguson denebilecek şeyleri demiş zaten.

Neville dediğim gibi istikrar abidesi bir oyuncuydu.Yıllarca oynadı Manchester'da ve ben belli bir çizginin altına düştüğünü,adının transfer dedikodularına karıştığını veya Ferguson'un ondan memnun olmadığını hiç hatırlamıyorum.
Van Der Sar'dan sonra 2.darbe oldu United için.Neville'in de o yana yatık saçlarıyla sağ bekte kırmızı formasıyla oynamasını özleyeceğiz valla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder