11 Ocak 2011 Salı

Ronaldinho Flamengo'da


Ronaldinho'nun Milan'dan ayrılacağını yazmıştım.Ülkesine döneceği konuşuluyordu sambacının ve o kulübün de eski kulübü Gremio olacağı söyleniyordu.Hatta bu yolda Blackburn'ün astronomik teklifini reddetti Ronaldinho.

Ancak Ronaldinho Gremio'yu değil Brezilya'da en çok taraftarı olan Flamengo'ya gitmeyi tercih etti.Ronaldinho'nun ilgiye,desteğe ihtiyacı var.Bunu en iyi hissedeceği yer de tabiki ülkesi...Flamengo da taraftar topluluğu çok olan bir takım olduğu için onu cezbetmiş olabilir.Onun gelişi tabiki çok heyecanlandırdı tüm taraftarları.Rahat olduğu bu ortamda da ben başarılı olacağını düşünüyorum Ronaldinho'nun.Brezilya Ligi de bireysel yeteneklere daha çok dayanan bir lig bu yüzden Ronaldinho gibi büyük bir yeteneğin de başarılı olması beklenebilir.

Büyük bir Ronaldinho fanatiği olarak umarım eski günlerinden kesitler sunar bize.Tam olarak eskisi gibi olması zor ama ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur biz futbolseverler için.

He son olarak yıllardır onu bir çok haberde ülkemize getiren Türk basını bu işe çok üzülecektir.Ronaldinho biraz da başarısız olursa "Ülkesinde mutsuz olan Ronaldinho" diye haberler çıkar tabi yine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder