28 Ocak 2011 Cuma

Garnett'ten Ayakkabılı Meydan Okuma



Pazar günü Nba'de 2 ezeli rakip Los Angeles Lakers ve Boston Celtics karşı karşıya gelecek.Bu 2 takımın geçen sene Nba finallerinde de karşılaştığı düşünülecek olursa bu maçın bir normal sezon maçından çok daha çekişmeli geçmesi beklenebilir.

Keza Boston'lu Kevin Garnett'in bu maça ekstra hazırlandığı aşikar.Garnett bu maç için özel ayakkabı hazırlatmış.Ayakkabı da yazanlarsa Lakerslıları kızdıracak cinsten.Ayakkabıda bugüne kadar oynanan 272  Boston-Lakers maçında Boston'un 152-120 üstünlüğünü gösteren rakamlar var.Ayrıca Beat LA yazısı da yer alacakmış.Baya kışkırtıcı bir ayakkabı olacağı besbelli.

İlginç bir yöntem tabi Garnett'in yaptığı.Takımını ve kendini motive etmeye çalışıyor sanırım.Ama karşısında da bu tip işler yaptığınızda size misli bir performansla cevap verebilen Kobe Bryant olunca işler değişiyor.Ek olarak normal sezon maçlarını pek sallamayan Lakers'ın da bu maça konsantre olmasını sağlayabilir bu ayakkabılar bir nevi uyuyan devi uyandırabilir.

Bakalım bu maçta neler olacak.Son olarak maçın Pazar günü erken saatte oynanması ve canlı yayın olmaması bizler için kötü oldu zira o saatte olan linkler hiç çalışmıyor.Büyük ihtimal maçı izleyemeyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder