29 Ocak 2011 Cumartesi

Dwight Yetmedi



Orlando Magic bu sezon çok iniş çıkışlı bir performans sergiliyor.O büyük takastan sonra bir toparlandılar o gazla sağlam galibiyetler aldılar ama şu günlerde yine teklemeye başladılar.

Dün gece de Chicago Bulls deplasmanındaydı Magic.Doğu Konferansı'nın 2 iddalı takımını karşı karşıya getiren bu maçta kazanan ev sahibi Bulls oldu 99-90'lık skorla.Bulls'un üstünlüğüyle geçen maçta Magic'te ayakta kalan tek isimse Dwight Howard'tı.

Howard bu sezonun kendi adına en iyi performansını sergiledi ama takımının galibiyetine yetmedi.20 şut kullandı Howard bunlarda da 14 isabet bularak süper bir yüzdeyle oynadı.Tam 40 sayı attı böylece Howard.Etkileyici olan bir başka yönse pek te iyi bir serbest atışçı olmayan Howard'ın 16 kez gittiği faul çizgisinde tam 12 isabet bularak kişisel standartlarının kat kat üstüne çıktı.Ayrıca 15 ribaunt alıp 3 te blok yaparak pota altını tamamen domine etti.Ek olarak ta 4 top çaldı ve 2 de asist yaptı Howard.

Takımının 90 sayı atabildiği düşünülürse ne kadar müthiş bir performans sergilediği görülüyor Howard'ın neredeyse yarısını atmış sayıların.Onun dışında sadece Arenas'ın 11 sayıyla çift hanelere çıkabilmesi de Magic adına eksi bir puan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder