5 Ocak 2011 Çarşamba

Yılan Hikayesi



Bu sabah saatlerinde Beşiktaş'ın yollarını ayırmaya çalıştığı Tomas Zapatocny'nin ülkesindeki Sparta Prag'la anlaşma imzaladığı haberleri konuşuldu.Daha sonra Zapo'nun Prag'la sözleşme imzalarken çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.Herkes tamam derken transferde çok ilginç gelişme yaşandı.Beşiktaş kulübünden transfer hakkında bilgileri olmadığına dair açıklama yapıldı.

Açıklamada "05.01.2010 tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny'nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. " denildi.

Bunun üstüne de Sparta Prag Zapo'nun imzalarken çekilen videolarını yayınladı.Çok enteresan bir durum oluştu sonuç olarak.Zapo Beşiktaş'tan habersiz tatil diye gittiği ülkesinde Prag'la imzalamış sanırsam.Zapo'nun Beşiktaş tarafından yollanmak istediği biliniyor ama böyle olması da hoş olmamış.Kendi kafasına göre iş yapınca iki kulübü karşı karşıya getirdi.Bakalım orta yol bulunacak mı?Merak ettim açıkçası bu konuyu.Ne olmuş ne bitmiş düzgünce bir öğrenmek istiyorum.Dediğim gibi ilginç bir konu çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder