30 Ocak 2011 Pazar

Iverson Hiç Bir Yere Gitmiyor


Beşiktaş Cola Turka Allen Iverson'u aldığında yer yerinden oynadı,tüm dünyanın gözü ülkemize çevrildi.Iverson müthiş karşılandı ve burayı çok sevdi.Yavaş yavaş forma da girmeye başladığında şanssız bir sakatlık yaşadı ve ciddi bir rahatsılzık olabileceği ortaya çıktı bunun.Bu yüzden tedavi için Amerika'ya gitti.

Ancak bizim basınımız boş durmadı.Iverson'un gelişinden çok tedavi için ülkesine gidişi yankı uyandırdı ve henüz daha birkaç hafta olmadan Iverson ayrıldı,geri dönmeyecek haberleri çıktı.Valla ne yalan söyliyim o zamandan tahmin ettmiştim şu haberlerin çıkçağını.Hemen de yorumlar yapıldı zaten gideceği belliydi diye.Ya insaf...Adam geldi,ailesini İstanbul'a getirdi,her fırsatta burada mutlu olduğunu söylüyor.Sorarım şimdi bu adam niye gitsin?Bu haberlerin asılsız olduğunu daha çıktığı gün anlamıştım.

Nitekim sevdiğim ve takip ettiğim Haber1903 sitesinde de bu haberin yalan olduğu Hasan Bozkurter'le yapılan konuşma sonrası doğrulandı.Yani işin özü şu.Bizim medyamız klasik haberlerini yaptı ama Iverson hiç bir yere gitmiyor...

Zaten bugün itibariyle Iverson da bunalmış olacak menajeri aracılığıyla Beşiktaş'tan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını kariyerini burada devam ettirmek istediğini açıklamış.Zaten şu anda sağlığıyla ilgileniyormuş.

Beklediğim bir açıklamaydı zaten.Iverson'un bırakıp gideceğini düşünmüyordum.Umarım iyileşir bir an önce ciddi bir şeyi yoktur.Bizim medyamızda geleni yollamaya o kada konsantreki..Bu ne ilk ne de sondur...Bırakın keyfini çıkın gidince daha iyi olacak sanki..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder