25 Ocak 2011 Salı

NBA Takımlarının Türk Forum Sayfaları


Açıkcası bu işi başaran kişilere ve sayfalarına hayranıyım.NBA Takım Forumlarının en büyük Türk oluşumu şüphesiz Lakers taraftarlarının kurduğu Lakerstr.Gerek buluşmalar olsun gerek üye sayısı gerek atılan post...Her şeyde bu alanda şüphesiz liderler,ki takımlarının payı da bana kalırsa hayli büyük.Lakerstr'ye ulaşmak için buradan.

Bi aralar açılan Celticstr sitesi çok uzun ömürlü olmayıp,kısa süre içinde kapanmıştı.Duydum ki yeniden açılmış,bu foruma ulaşmak için buradan

Houston Rockets'ın taraftar grubu olan Roxturk'de epeydir yayın hayatını sürdürmekte.Tabii dediğimiz gibi takım başarısı oldukça önemli bu işte,bu da Roxturk için biraz olsun dezavantaj.Roxturk sayfasına ulaşmak için buradan..

Tek bir takımın forumu olmak işi cidden zor ve zahmetli.Şöyle diyim,Boston Celtics'te Big Three'nin kurulduğu sezon açılan celticstr bile kapanmıştı-sebeplerin ne olduğunu tam bilmesemde-.

Nuggetstr'ye de değinelim,şu an sitede notlar cirit atıp,in cin top oynasa bile onlarda bir aralar takımlarının sayfasını açıp,en azından bu uğurda ellerini taşın altına soktular.Görmek için buradan.

Son olarak,Heat'in yazın yaptığı işlerden sonra Heat Fan açılmasını bekliyorum.Ayrıca ülkemizde 1970-85 arasında doğmuş birçok Bulls taraftarı abi ve ablamızın olduğunu biliyorum,Bulls'un çıkışı sonrasında bu oluşum beklenebilir,bir Bulls taraftarı olarak her türlü güç dayanışmasının içinde olabileceğimi de buradan belirteyim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder