27 Ocak 2011 Perşembe

Yetenek Yarışması Oylaması Başladı



All-Star'a günler kaldı artık malum.Smaç yarışması katılımcıları belli oldu.Cumartesi akşamı yapılacak bir başka yarışma içisne adaylar belli oldu ve oylamaya sunuldu.

Chris Paul karşısına çıkıcak isimler oylamaya sunuldu.CP3'nin karşısına Tyreke Evans,Stephen Curry,Baron Davis,Tony Parker,Derrick Rose,John Wall,Russell Westbrook ve Derek Fisher arasından seçilecek 4 kişi çıkacak.Listeye baktığımızda tabiki kuşkusuz ilk dikkat çeken isim Derek Fisher oluyordur.Fisher'ın seçilmesi halinde bu kadar hızlı adaylar karşısında çabukluk gerektiren bu yarışmada ne yapacağını merak ediyorum.Neden aday gösterildiğini de anlamadım açıkçası.

Fisher dışında diğer isimlere bakacak olursak çok hızlı ve yetenekli isimler gerçekten.Hepsi de katılmaları halinde yarışmanın galibi olmaya aday.Özellikle bu isimler arasında Derrick Rose ve Russell Westbrook ödüle yakın bence.Tabiki Cp3 dışında.Ama gerek Parker gerek Davis gerek Evans gerek Wall gerekse Curry de kazanırsa kimse şaşırmaz sanırım.Baya çekişmeli bir yarışma olacak gibi.Tabi Fisher turnikeyi atarsa işler değişebilir. :D

Oylama için burdan buyrun buradan oy kullanın...

http://www.nba.com/chooseyoursquad/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder