30 Ocak 2011 Pazar

Robben'den Müller'e Sağ Kroşe


Bayern Münih'in hafta sonu Werder Bremen'le oynadığı maçta Bayern belki 3 puanı aldı ama saha içinde herşey istenildiği gibi olmadı.Münih'in 2 önemli oyuncusu Müller ve Robben maç sırasında birbirlerine girdiler.
Robben saha içinde birden Müller'e yumruk atıp saldırmaya çalıştı.2 oyuncunun kavgası takım arkadaşları dahil herkesi şaşkına çevirdi.Bir anda oyuncuların araya girmesiyle ayrıldı by kavga ama sağlam sorunlar olduğu da yüz üstüne çıktı Bayern'de.

Takımın önemli 2 oyuncusu Müller ve Robben.Birbirlerini bu kadar sinirlendirecek ne yaptılar merak ediyorum.Zaten gelen açıklamalar da bu konunun buzdağının görünen kısmı olduğu ve bu sorunların mutlaka çözülmesi gerektiği yönündeydi.Bu olaya çok şaşırdım gerçekten.Saha içinde birbirlerine dalacak kadar sinirlendiren şeyi merak ettim.Robben Müller'i bencillik ve saygısızlıkla suçlamış.Bu kadar sert bir tartışma yaşadıklarına göre demek olayın öncesi de var.

Her neyse sonuç olarak galibiyete pek sevinemediler bu olay yüzünden.Ama Bayern'de taşlar yerinden oynayabilir bu olaydan sonra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder