17 Aralık 2010 Cuma

Sakatlık Raporu..


Nba'de bu haftaiçi çok fazla sakatlık oldu. Önce Noah'ın elinden operasyon geçireceği açıklandı. 8 - 10 hafta arası forma giyemeyecek. Boozer daha yeni dönmüştü Chicago'da, tam takım oturuyor derken bu olay Bulls'u baya bi sarsacaktır.Ancak bizim açımızdan bakacak olursak Boozer'ın dönüşünden sonra dakikaları büyük oranda düşen Ömer Aşık'ta otomatikman takımdaki tek pivot oldu ve tıpkı Semih gibi ilk beş çıkacak büyük ihtimal.Ömer'in bu aldığı sürelerde takıma vereceği katkı çok önemli özellikle savunma konusunda.O yüzden Ömer için kritik bir dönem olacak bu.

Rondo'da bu sezon 3. kez sakatlık geçirdi, 2 hafta oynamayacak deniyor. Boston kadrosu onsuz da maç kazanır elbet ama yedeği Nate Robinson olunca insan acaba? diyor.

Vee tabi en önemli olay, Yao Ming'in sezonu yine kapatması.. Artık ümitler tükenmeye başladı, eski Yao'yu izleme meselesini geçtim Yao'yu bir daha hiç izleyemeyebiliriz. Gerçekten çok üzücü bir olay. İlk 3 sezonunda 2 maç kaçıran bir adamdan bahsediyoruz.Bu sakatlıktan sonra Yao ciddi bir karar aşamasına geldi ve emekli olması yüksek bir ihtimal olarak kulislerde konuşulmaya başladı.Yao'nun bir kez daha stres kırığı geçirmesi de büyük bir etken bunda.Kırılgan devin kariyeri şu an ciddi olarak bitme aşamasında..

Bir de sakatlıktan dönenler var tabii.. Lakers'de Bynum, Minnesota'da Flynn - Webster döndü bu haftaiçi. Mehmet'inde bugün 5-10 dakika ile başlaması bekleniyor.Tabi onun takım içinde rolü ne olucak merak ediyorum.Umarım sağlıklı bir şekilde döner Memo.Mike Miller'inde Noelden önce takıma katılabileceği söyleniyor.

Şimdilik bu kadar, gelişmeleri bizden takip edin! (fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder