17 Aralık 2010 Cuma

Bye Bye Hollywood..



Bu hafta içinde NBA'de küçük çaplı bir takas gerçekleşti Lakers - Houston - New Jersey arasında. Bu takasla T.Williams Houston'a, Vujacic Nets'e, Joe Smith Lakers'e gitti. Bazı draft hakları da değişti ama onlar önemli değil o kadar..

Lakers açısından bakacak olursak, Sasha'nın bu sene kontratı bitiyordu ve baya yüklüydü. Zaten hiç süre de alamıyordu, onu gönderip herhangi bir sakatlık ihtimaline karşı yedek uzun aldılar, hem de iyilerinden birini aldılar.

Açıkcası çok çapsız bir adamdı ama ben severdim Vujacic'i. Gitmesine üzüldüm mü hayır tabiki, takas çok mantıklı çünkü.

Böylece 2005 ve sonrasının muhteşem ikilisi Farmar - Vujacic Nets forması altında birleşmiş oldu. Şimdi onlar düşünsün hehe..


İşin magazin boyutuna gelirsek de, bildiğiniz gibi Vujacic tenisçi Sharapova Yengemizle çıkıyor uzun süredir. Bu takasla Hollywood'dan Brooklyn'e geçen Vujacic'in L.A.'i özleyeceği kesin. Bakalım orada da devam edecek mi vukuatları..

3 yorum:

  1. Draft hakları önemsiz mi? NJ'in bu takasa sırf elinde 2 adet 2012 draft hakkı olması için girdiğini bilmiyorsunuz sanırım. Tek amaçları olan Melo takası için bu draft hakları bir zorunluluktu. Şöyle ki olası bir Melo takasında bu draft haklarını gelecek oyunculardan daha çok önemsiyor Denver.

    YanıtlaSil
  2. ya lakers'tan gelecek draft hakkının bi etkisi olmaz muhtemelen 1.turun sonlarında olacaktır ama onların asıl amacı Sasha'nın biten 5 milyon küsürlük kontratı.Bu Nuggets için daha önemli bence.

    YanıtlaSil
  3. Hakların getirisi değil yerinden bahsetmiştim orada. Lakers'den gelen draft hakları 25 ve üstü olacak. Çok büyük bir oyuncu çekemeyecek sonuçta Nets. Haa Nets için tabiki önemli, onu orada üşengeçlikten belirtmedim hehe :)

    YanıtlaSil