31 Aralık 2010 Cuma

Hamilton'dan İtiraflar



Lewis Hamilton,çaylaklık sezonunda süper işler çıkartan pilot,2. senesinde dünya şampiyonluğuna ulaştı.Kariyerine çok hızlı başlayan pilot en genç şampiyon olan pilot unvanını ele geçirdi.İlk defa siyah tenli bi İngiliz pilot F1'de şampiyon oluyor ve tarih yazıcağı söylendi.Ama tarih yazmaya 2 seneliğine ara verdi Hamilton. Durağan geçen 2 sezondan sonra bi açıklama yapmak istemiş sanırım Hamilton.''Suç bende değil aklımı çelenlerde!'' Nicole gibi güzel bi bayanı taşıyamadı tabi bu bünye.Suçu bu güzel bayana atmak ne kadar doğru bir yaklaşım tartışılır.Hoş olmamış.

Hamilton gerçekten çok yetenekli bi pilot.Aksini iddaa eden varsa ağzına acı biber sürerim konuşamaz bidaha.Ama bu yaptığı açıklama biraz değibariz olmamış. Neden olmamış derseniz, milyon dolarlık işlerle uğraşan yöneticiler,takım sahipleri bu işe kızmazlar mı? İşin ile ilişkini neden ayrı ayrı halletmedin diye? Neden kafan karşık yarışlara geldin diye? Hani mekanik sorunlar var diye yarış kazanamıyordun.Meğersem ki aklın arabada değil kızlardaymış demezler mi? Açıkcası bunları gerçekten sordular mı bende bilmiyorum.Bilen varsa telle konuşmak isterim.eheh.

Tiger Woods'u örnek aldım bende düzelicem açıklaması daha da işi karmaşık bi hale getiriyor.Kendi durumuyla Tiger'ın durumu arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmesemde arada bi fark olduğu aşikar.Tiger daha psikolojik savaşlar içerisine girdi.Aldatma olayları,kavga olayları,mahkemeler... diye devam eder.Hamilton'un ki bi sevgili olma ve ayrılma kararı alma olayından ileriye gitmemiştir.Hamilton bu açıklamaları ile biraz günah çıkarma işlerine başvurmuş anlaşılan.Küçük çocuklar gibi suçlu ben değil o der gibi davranmış.Bu sezon en genç şampiyon olan pilot unvanını Vettel'e kaptıran Hamilton bu sezon kendisini umarım yarışlara verebilir.İlişkilerini de en iyi şekilde düzene sokarda bizde bol geçiş denemelerinde bulunan özlenen sevilen Hamilton'u izleriz.Her ne kadar Raikkonen'e yaptıklarından sonra pek sempatik olarak izlemesemde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder