16 Aralık 2010 Perşembe

Obradovic İzledi,Sizin Ne Eksiğiniz Var?



Açıkcası maç yazıları girmeyi pek sevmem,ki amacım maç yazısı girmekte değil.Kerem Tunçeri 3 ay önce Dünya Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan'a attığı basketin aynısını,bu kez Obradovic'e yani Panathinaikos'a okutturdu.Maç sonu pozisyonu izlemeye doyamayan Obradovic'in hatıralarında epey bi yeri olacaktır Kerem Tunçeri'nin.

Biraz maçtan söz edecek olursak,maçın başında Efes Pilsen inanılmaz bir başlangıç yaptı.Daha sonra beklenildiği gibi Panathinaikos yaklaştı,yaklaştı ve son periyotta öne geçmeyi başardı.Oyunun son dakikaları gerçekten inanılmazdı.Öyle böyle değil yani,tribünde olmanın verdiği haz,emin olun anlatılamazdı.Efes Pilsen'in 15000 seyircisi olacağını pek düşünmezdim ve tabii ki böyle bir atmosferin olacağınıda.

Diamantidis'i dünya gözüyle gördüğüm için de ayrı bir mutluluk var içimde.Yine işini iyi bir şekilde yaptı Diamantidis,top kaybı sayısı dikkat çeksede.

Pana'nın eksik olduğunu,Batiste ve Maric'i getirmediğini belirtelim.Açıkcası maçın kaderi değişebilirdi ancak Efes'in galibiyetini gölgeleyemez bana kalırsa.Her ne olursa olsun büyük bir zafer kazanılmıştır.

Efes Pilsen bu galibiyetle birlikte Top 16'yı da garantilemiş oldu.

Üst tarafta verdiğim videoyu da izlemeden geçmeyin,ayıp olur ayıp.

Griffin bulvarı olarak bizde ordaydık,çıkışta kalabalık arasında kaybolan Patron Buğra Uzar'ın Şirinevler'den Zincirlikuyu'ya kadar Kerem Tunçeri'nin adını sayıkladığı haberini aldık.Bir an önce toparlanıp dükkanının başına dönmesini temenni eder,acil şifalar dileriz.

Buğra Uzar'ın Notu:Kazandık-Kerem Tunçeri-Kazandık-Kerem Tunçeri-Kazandık-Kerem Tunçeri x12

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder