31 Aralık 2010 Cuma

2010 Futbol Ödülleri

Eveeet yılın sonuna geldik, biz de 2010 ödülleri gibi bir şey yapalım dedik. Kabul edersiniz, etmezsiniz. Kişisel görüştür baştan belirteyim eheh..

Yılın Futbolcusu


Bir sene içinde sadece ligde 40 küsür gol atan bir adamı seçmemek günah olurdu.

Yılın Takımı


Aslında Barcelona - Inter arasında kaldım ama Mourinho'nun da dediği gibi '' Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu en iyi takımdır. ''

Yılın Teknik Direktörü


Buna itiraz eden çıkmaz zaten. Bambaşka kafada bir insan...

Yılın Patlama Yapanı


Şans da yanındaydı ama gerçekten de müthiş bir yıl geçirdi. Ballack'ın sakatlanmasından sonra kupada Almanya'nın en değerli adamı konumuna geldi. Müthiş bir turnuva geçirdi ve sonra da Madrid'e geçti. Los Galacticos orası, alışamaz denildi ama hemen uyum sağladı ve ilk 11'in vazgeçilmezi oldu. Helal olsun!

Yılın Hayal Kırıklığı


Dünya Kupası'ndaki performansları tam bir rezaletti Fransa'nın. Olaylar, kavgalar.. Takım demeye şahit gerekirdi. Bu resimden bile anlaşılıyor ne demek istediğim..

Yılın Olayı


Bir ay boyunca ağzımıza sıçtı, aslında turnuvanın sonlarına doğru alışmıştık heheh.. Gerçekten de Kupa'ya damgasını vurdu Vuvuzela. Hala kafamın içinde canlanıyor o ses. ızzzzzzzzzz


Aslında daha değinecek çok şey var ama olayı çok uzatıp bokunu çıkarmak istemedim. Bursa'nın Şampiyonluğu, İspanya, Beşiktaş'ın transfer manyaklığı, Fabregas - Barça dedikoduları da alt başlık olarak kalsın.

Aklınıza gelen bir şey varsa yorumlarda değinebilirsiniz, saygılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder