9 Kasım 2010 Salı

Zengin Atışması



50 Cent'in zenginliğini bilmeyen yoktur heralde.Birazcık sonradan görme olduğu için de parasıyla gösteriş yapmayı sever 50.Ama hakkıdır tabi ona bişey diyemem.Sonuçta en sevdiğim şarkıcı hakkında tabiki olumsuz konuşmak zor.Her neyse konudan fazla dağılmadan toparlıycak olursam 50 zenginliğini hep gösterir evi olsun arabaları olsun açıklamaları olsun(bkz.yanımda sürekli en az 25bin dolar taşıyorum açıklaması)...

50 geçenlerde Twitter sayfasından evindeki yarım milyon dolarla birlikte ilginç pozlar vermiş.Parasının havasını atmış tabiki kendi tarzında ilginç fotoğraflarla.Ardından da yeni oyuncağı olan Lamborghini'sini alırken çekilen fotoğraflarını yayınlamış 50.

Ancak ona ilginç ve beklenmedik bir cevap gelmiş."Austin Powers" oyuncusu Verne"Mini-Me" Troyer kendi Twitter hesabından spor arabasına yığdığı para desteleriyle 50'ye meydan okudu ve "50 beni geçemez" yazdı.

Bu atışma nereye gider bilemez ama 50'nin kişiliğini göz önüne alırsak daha çok paralı,arabalı,evli fotoğraflar görücez gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder