28 Ekim 2010 Perşembe

Nba Stüdyo da Başlıyor

Yılların klasiği haline gelmiş Türkiye'de detaylı olarak Nba'in konuşulduğu tek program olan Nba Stüdyo da Nba'in başlamasıyla birlikte start alıyor.Murat Kosova'nın ufak Digitürk macerası sırasında artık olmayacak diye üzülmüştüm ama Kosova'nın geri dönüşüyle Kaan Kural'la birlikte Cuma gecesi 00:30'da başlıycakmış program.Ancak geçen seneden bir fark var o da yılların tecrübeli ismi Murat Murathanoğlu da Nba Stüdyo'da yer alıcak.Artık bol bol Illinouis günlerini anlatır Murathanoğlu.Şaka bir yana o da renk katıcaktır programa.

Anketlere göre bakıldığında uzun uzun Türk oyuncular ve onların performansı konuşulucak.Ayrıca Ai transferi ve konferansları kimler 1. bitirir sorusu tartışılcak.Anketlere bakarak programın büyük bir kısmını Türk oyuncuların alıcağını söylemek hiç te yanlış olmaz.

Yazıyı bitirmeden önce asıl dikkat çekmek istediğim şey ülkemizde Nba ve basketbolla ilgili çok az program yapılıyor ve dergi,gazete vb tarzı şeyler çıkıyor.O yüzden var olanlara sahip çıkalım.Dergi olarak ta sadece Nba Türkiye var.Onu da kaybetmiyelim.Bugüne bugün 5 tane oyuncumuz var Nba'de.Ama dergi ve program sayımız daha az.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder