5 Eylül 2011 Pazartesi

Sercan Yıldırım Galatasaray'da



Bundan 1-2 yıla kadar milleti peşinden koşturan, transfer edilmesi için büyük meblağlar ödenmek zorunda kalınması gerekilen yetenekli futbolcu Sercan Yıldırım sadece 3 Milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transef olmuş durumda. Çok acayip.

Bursaspor elindeki yetenekli Türk oyuncuları teker teker elinden çıkarmaya başladı. Ligin başlamasına 1 hafta kala bir revizyona girildi! Bu da çok acayip. Sanırım bunda Avrupa'da olmamanın etkisi büyük amma ve lakin sezonun başlamasına 1 hafta kala ne transferlerden verim alınılır ne de yapılanmadan. He Bursaspor yönetimi gelecek yılları düşünüyoruz diyorsa o da ayrı bi tartışma konusu. Gelecek yıllarını, alt yapından çıkan önemli yetenekli futbolcuları bi hiç uğruna saatarak mı kuruyorsun diye sorarlar adama. Bu denli ucuza Volkan ve Sercan'ın verilmesi şaşırtıcı geldi kendi adıma. Kafiyeli cümleler de kurdurdular benim gibi şiirden anlamayan bir adama :)Neyse konuyu dağıtmayalım devam edelim, tamam Sercan Yıldırım'da özellikle bu yıl inanılmaz bi düşüş ve perfromansında gerileme var ama bu adam daha 21 yaşında. Bu kadar basit bi şekilde oyuncudan pes edilmemesi gerekiliyor.


Galatasaray adına bahsetmek gerekirse bence olumlu bi transfer olucaktır, hatta dahada ilerletip baya olumlu bir transfer olucaktır. Özellikle kenarda Fatih Terim gibi önemli bir isim oturduktan sonra. Sercan'ın gelişimi, futbola bakış açısı gelişicektir tabi bunda kendisinin de isteğine bağlı. Galatasaray Sercan için büyük bir şanstır. Bu sezon Avrupa'da olmadıklarını düşünürsek lige inanılmaz bi ağırlık koyacaklardır ve ligin pek havası olmadığı şu dönemlerde önemli bi başarı elde edebilirler.

Velhasıl söylemeden geçmek istemiyorum umarım bu transfer politikası Ertuğrul Hocanın başını yakmaz. Çünkü sezona 1 hafta kala yapılan transferlerle başarı elde edilmesi güç. Alınan futbolcuya göre de değişir tabi bu durum. 5 hafta olumsuz sonuçlar alınınca istifamı verdim diye umarım basın mensuplarının karşısına çıkmaz. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. İleriki yıllar için önemli bir transfer. Tutmazsa da 3 Milyon Euro fazla üzmez Galatasaray gibi büyük bir takımı. Beşiktaş'ımın da aynı paraya Alves'in bonservisinin %50 sini satın alsın. Hayırlı işler olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder