22 Aralık 2011 Perşembe

Bunları Alın Dışarı

Nba'de hazırlık maçları sahne alırken birbirinden güzel hareketler de olmaya başladı.Gerçekten muazzam smaçlar ve hareketler var.Hele Clippers maçlarında rahat bir top10 listesi oluşur.

Jeremy Evans'ın Gerald Wallace'ın üzerinden uçarak yaptığı smaç favorim.İnanılmaz yükselmiş genç oyuncu ve postere sokmuş Wallace'ı.Tabi burada hakem haklı ama buna hücum faul çalmasına salondakiler gibi ben de kızdım.Tek kusur buydu smaçtaki.Onun dışında süper bir smaç.

Houston'ın bu sene çok şey beklediği Terrence Williams ta müthiş bir smaç yapmış.San Antonio'ya karşı hızlı hücumda tek eliyle ters değirmeni faule rağmen bitirmiş.Muhteşem bir smaç gerçekten.Zaten onun ne kadar atletik bir oyuncu olduğunu biliyoruz.

Geçen sene smaç şampiyonasında inanılmaz işler yapan JaVale Mcgee de birbirinden güzel hareketlere imza atıyor müthiş atletikliği ve upuzun kollarıyla.Son olarak Sixers'la oynanan karşılaşmada çaylak Vucevic'e acı bir hoşgeldin hediyesi vermiş ve onu potaya sokmuş.

Son olarak ta Clippers'tan büyük bir kontrat kapan ve Cp3'nin de gelişiyle şahlanan DeAndre Jordan da Lakers'la oynanan maçta Lakers'ın devleri Gasol-Bynum arasından muazzam bir smaç vurmuş.Harika bir smaç gerçekten Gasol ve Bynum gibi 2 çok uzun oyuncunun arasından çok geriden sıçrayıp harika bir smaç vurmuş.

Ne diyelim "Bunları..Bunları alın dışarıya.."

İşte Evans'ın smacı



Terrence'ın smacı.



Mcgee'nin hoşgeldin hediyesi.



DeAndre Jordan'ın uçuşu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder