7 Ekim 2011 Cuma

Zaza Galatasaray'da

Euroleague'e kalarak çok önemli ve güzel bir iş başaran Galatasaray'da kadroyu güçlendirme çalışmalarına da başlandı.Bu kapsamda çok önemli bir transfer olarak Zaza Pachulia'nın lokavt bitene kadar Galatasaray forması giyeceği açıklandı.

Çok önemli bir transfer Zaza.Eleme maçlarında Galatasaray'ın en zayıf karnı olarak pota altındaki sertliği görmüştüm.Nitekim yorumlarda bu yöndeydi.Andric-Furkan ikilisi yetenekli ama yeterince sert  değillerdi.Savunmada ortayı kapatacak bir oyuncu eksikliğini zaman zaman yaşadı Galatasaray.Bu açıdan buraya Zaza takviyesi olabilecek en iyi takviyelerden biriydi.

Zaza çok sert bir oyuncu gerçekten.Nba'de de bunu kanıtladı ve ligin en sert oyuncularından biri haline geldi.Çok iyi bir savunmacı hücumda da tabiri caizse ekmeğini taştan çıkartan yani çok iyi hücum ribauntu kovalayan bir oyuncu.Ortayı kapatma konusunda Galatasaray'ın bütün istediğini fazlasıyla verecektir Zaza.Üstüne üstlük Zaza'nın Türk pasaportu olması da işin cabası.
Çok önemli bir transfer yaptı Galatasaray.Son zamanlarda basketbol şubesi olarak ta çok doğru işler yapıyorlar.Hayırlı olsun bu transferde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder