21 Mart 2012 Çarşamba

Koç Cousins

Bloga tam başlamıştım bu sefer laptopum arızalandı ve yine yazamadım.Tekrar özür diliyorum sizlerden tekrar bir sıkıntı olmazsa yine istikrarlı bir şekilde yazılara devam edeceğim.

Gelelim bu yazımızın konusuna.DeMarcus Cousins Nba'in en yetenekli ama bir o kadar da sorunlu oyuncularından birisi.Henüz daha kariyerinin başlarında olmasına rağmen birçok kez adı sorunlarla anıldı.Sene başında koçla tartıştı ayrılacaktı ama koç gidince kalmaya karar verdi.Yeni gelen koç Keith Smart'la arası daha iyi gibi Cousins'in.Son oynanan Memphis maçının son anlarında farklı galibiyetin mutluluğunu koçun ceketini alıp koç gibi davranarak yaşamış Cousins.

 Koçla arasının iyi olması iyi ama koçun ona bu kadar yüz vermesi ileride başına büyük dertler açabilir.Sonuçta Cousins bu ne yapacağı belli olmaz.Yarın öbür gün bunun gibi ufak istekleri olmaz kendisinin tahmin edebildiğim kadarıyla.Keith Smart bakalım ona ne gibi töleranslar tanıyacak ilerleyen günlerde ve aralarındaki ilişki nasıl olacak. İşte sabahki Memphis maçından Koç Cousins.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder