30 Eylül 2010 Perşembe

Teoman'ın Özgeçmişi Bulunmuş

Teoman müziği kadar müzik dışı konularıylada magazin basınını meşgul etmiş başarılı bir rock'çı.Asi kişiliği hep ön plandadır.Şahsım adına birçok kişiden farklı olarak sevemem ama bazı şarkılarını da dinlemiyor değilim.Ama davranışlarıyla filan benim gözümde bir antipati oluşturmuştu hala da silebilmiş değilim bunu.

Son günlerde birçok yerde Teomanın Cv'si bulundu diye haberler çıkınca bakmadan,bakınca da yazmadan geçemedim konuyu.Teoman çok ilginç bir özgeçmiş hazırlamış gerçekten kendine.İddalı,isyankar ve asi bir özgeçmiş...Kişiliğini yansıtan cinsten olmuş tam.Yaptıklarından filan çok bahsetmemiş.Farklı bir cv olmuş.Daha çok amaçlarından ve kişiliğnden bahsetmiş Teoman.Bunu yazan birçok kişi belki de şu an iş bulamayabilir kişisel olark buna benzer bişey yazmayı düşünmüyorum özgeçmişime.Ama zamanında yazmış ve gerçekten çok ilginç yani.Dediğim gibi sevmem kendisini ama haber ve cv çok ilgimi çekti.Merak edenler için cv'yi koyuyorum.Aşağıda koyduğum birebir bu haberi öğrendiğim ve haber çıkan her sitedekiyle aynı cv.


1967 yılında İstanbul’da doğdu. Karakterini şövalyelik değerleri üzerine oturttu. Kendini Boğaziçi Sosyoloji’de sabitledi. Hayatını şarkıcılıktan kazanıyor. Gay-şarkıcı modasından sonra, sosyolog- şarkıcı modasının çıkacağına inancı tam. Bu sayede yırtma hayalleri kuruyor. Zorda kalınca gitar ve armonika da çalıyor. Televizyona bile çıktı.
Amerika’da yaptığı röportaj ve araştırmalardan hazırladığı “Sado Mazoşizm” konulu çalışma, en çok yalvaran dergide yer alacak. Bir reklam şirketinde, adına staj demeye utandığı bir süre geçirdi. İşi sevdi. Yapacağına da inanıyor. Üç dakikalık şarkıların her birinin kendisine okuldan çok şey verdiğini söylüyor. Soap operalardan “Twin Peaks”i seviyor. Laura Palmer için ise “ölecek kız değildi” diyor. Biseksüel, katil, kadın yazarlardan Catherine Tremell’i seven, iyilerin dostu, fenaların düşmanı kahramanımızın, tüm reklam şirketlerine ortak mesajı var:
“BENİ ŞİMDİ ALMAZSANIZ SONRA ÇOK YANARSINIZ. EYLEMLERİM SÜRECEKTİR.”




Hee bu arada Teoman demişken şunu koymadan geçmek yazık olur. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder