31 Mart 2011 Perşembe

Yok Öyle Waka Waka Maka Maka



Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkları artık iyice ortaya çıktı.Hem magazin hem de spor dünyasının yakından ilgilendiği bir konuydu.

Genel olarak memnuniyetle karşılanan bu aşk Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid tarafından ilginç bir tepki aldı.Madrid ekibi bundan böyle Shakira'nın herhangi bir şarkısının Santiago Bernabeu'da çalınmayacağını açıkladı.Özellikle Waka Waka'nın çalındığı statta bu yasaklamayla birlikte bu rekabetin ne kadar büyük olduğunu anlamak mümkün.

İlginç bir karar gerçekten ama Madrid'in son yıllarda biraz tek taraflı olmayan bu rekabette Barcelona'ya ne kadar bilendiğini görmek mümkün ki ben de İspanya'da Real Madrid'i destekleyen biri olarak bu kararı güzel buluyorum.Taraftarlar da pek itiraz etmeyeceklerdir zaten.Futbol tarihinin ilginç yasaklarından biri olduğundan ufak ta olsa değinmek istedim.

1 yorum:

  1. Real ufak oyunlar peşinde koşmaya devam ediyor. Ama elbette arada oluşan ezeli rekabeti düşününce işin ciddiyeti anlaşılıyor... Derbiyi beklemek gerekiyor, bakalım bu sefer real gol atabilecek mi ? Belki birgün maçı kazanabilebilir :P

    YanıtlaSil